DogPlus Köpek Mamaları

DogPlus mamalarına, köpeğinizin yaşına, enerjisine uygun ve farklı içerik seçenekleri ile MamaPlus’tan sipariş vererek ulaşabilirsiniz.

DogPlus Köpek Mamaları

DogPlus Köpek Mamaları

Ailemizin ayrılmaz bir parçası olarak kabullendiğimiz, sahiplendiğimiz, arkadaş olarak gördüğümüz köpekleri hayatımıza alarak onların sorumluluğunu üstlenmiş oluyoruz. Bu sorumluluklar, birtakım dikkat edilmesi gereken konuları da beraberinde getirmektedir. Bunların başında tabii ki köpeğinizin beslenmesi ve sağlığı vardır.

Köpeğinizi sağlıklı içerikler ile düzenli bir biçimde besleyebileceğiniz köpek maması çeşitleri ile dostlarınız için yemek yemeyi daha zevkli bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda DogPlus’ın faydalı içerikleri sayesinde tüylü dostunuz için kolay bir bakım gerçekleştirmiş olursunuz. Köpek yaşına veya köpek cinsine göre tercih edebileceğiniz DogPlus mamaları, dostunuzun mutlu ve sağlıklı bir şekilde hayatını sürdürmesi için idealdir.

Sağlıklı Ve Uzun Bir Yaşam İçin

DogPlus köpek mamaları, özel olarak geliştirilen ve içeriğindeki bitkisel ekstralar ile sevimli dostunuzun sağlıklı, mutlu ve uzun bir yaşam sürmesi için uygundur. Kuzu eti, biftek gibi kırmızı et içerikli mamaları ile köpeğinizin ihtiyaç duyduğu proteini almasına katkı sağlar. İçeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde hastalıklara karşı bir kalkan görevi görür.

DogPlus Mamaların Sağladığı Faydalar

DogPlus köpek mamaları, içeriğindeki dengeli kalsiyum, fosfor ve probiyotikler sayesinde tüylü dostlarınızın bağışıklık sistemini güçlendirilmesinde, aynı zamanda sindirim sistemi sağlığının korunmasında önemli rol oynar.

Ürünümüz, tüylü dostunuzun tüylerinin daha canlı ve parlak bir görünüm elde etmesini sağlayan mineraller içerir. Ayrıca daha az kıl dökmesini sağlar.

Göz ve kalp sağlığı için yararlı olan dengeli taurin ile zenginleştirilmiş olan DogPlus sayesinde köpeğiniz daha dinç ve zinde kalmayı başarır.

DogPlus, köpeğinizin vücudunda sentezlenmeyen vitamin ve mineralleri, tam ve dengeli biçimde içeriğinde barındırarak köpeğinizin yaşamsal fonksiyonlarını destekler.

Köpekler, doğaları gereği hareketli olmalarından dolayı, gün içerisinde daha çok hareket etmeleri ve reflekslerini daha iyi kullanabilmeleri için DogPlus mamaları, köpekler için sağlıklı bir beslenme desteği sağlar.

Doğal antioksidan içeriği ve anti-aging özelliği ile köpeğinizin yaşlanmasını geciktirir. Aynı zamanda organ sağlığının korunmasında baş yardımcıdır.

DogPlus ambalajının arkasında belirtilen miktarda sevimli dostunuza verdiğiniz takdirde köpeğiniz, alması gereken enerji ve besin maddesi gereksinimlerini karşılar. 

Dengeli içeriği sayesinde onun yaşamını ideal biçimde sürdürmesini sağlar.

DogPlus mamalarına, köpeğinizin yaşına, enerjisine uygun ve farklı içerik seçenekleri ile MamaPlus'tan sipariş vererek ulaşabilirsiniz.