Yetişkin Dostlarımızın Bütün Beslenme İhtiyaçları İçin Tek Adres: MamaPlus!

Sevimli dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını geniş ürün yelpazesine sahip olan www.mamaplus.com üzerinden kolayca karşılayabilirsiniz.

Yetişkin Dostlarımızın Bütün Beslenme İhtiyaçları İçin Tek Adres: MamaPlus!

Yetişkin Dostlarımızın Bütün Beslenme İhtiyaçları İçin Tek Adres: MamaPlus!

Sevimli ve sadık dostlarımızın tüm ihtiyaçlarını geniş ürün yelpazesine sahip olan www.mamaplus.com üzerinden kolayca ve uygun fiyatlarla karşılayabilirsiniz. Tartışmasız dünyadaki her yerin neşe kaynakları, bizlerin ve miniklerin en yakın, en sadık arkadaşları olan sevimli dostlarımız, farkı farklı kuru mamaları tüketebilirler. Konu sadık dostlarımızın beslenme ihtiyaçlarına gelince bu konuda tercihler, araştırmalar yaparken hassas ve özenli davranmanız çok normal. Sevimli dostunuza her zaman en sağlıklı, en lezzetli ve onun için en yararlı kuru mamayı tercih etmek istersiniz. Lider Pet Food güvencesiyle birlikte MamaPlus olarak, sadık dostlarınız için ürettiğimiz kuru mamaları, sevimli dostlarınızın hizmetine www.mamaplus.com güvencesi ve pek çok avantaj ile birlikte sunuyoruz. Eğer sevimli dostunuzun ne yediği konusunda içinizin ferah olmasını istiyorsanız Türkiye’nin en büyük kuru mama üreticisi Lider Petfood AŞ’nin online satış platformu olan www.mamaplus.com ‘a mutlaka göz atmalısınız. Minik dostlarımızın, yetişkin dostlarımıza göre daha fazla beslenmeleri gerekir. Sevimli, minik dostlarımız, gün içerisinde 4 kere, onun için en uygun olan mama ile beslenmelidir. Gelişme gösterdikçe bu öğünlerin sayısı düşürülebilir. Yetişkin köpekleri ise gün içerisinde 2 kere köpek maması ile beslemek yeterli olacaktır. Dostunuzun maması ile bir beslenme saati düzeni de oluşturmalısınız. Bu saatler, sadık dostlarımızın metabolizmasını bir düzene sokacak ve onların gereksiz bir şekilde aşırı kilo almasını engelleyecektir. Beslenme zamanlarında, planladığınız öğünün dışında dostunuza fazladan köpek maması eklenmemelidir. Onların beslenme alışkanlıkları, bir diğer patili dostlarımız olan kedilere ve diğer evcil dostlarımıza göre daha düzenlidir. MamaPlus bünyesinde bulunan yetişkin köpek mamaları, bizlerin beslenme alışkanlıklarımız gibi öğünler halinde sunulacak olan sağlıklı, ucuz ve indirimli kuru mamalar, onların tüm gün boyunca ihtiyaçları olacak olan enerjiyi elde edebilmelerine büyük bir oranda yardımcı olacaktır.

DogPlus ile onlar sağlıklı olacak, sizler de mutlu olacaksınız!

Dogplus, yetişkin köpeklerin besin madde gereksinimlerini tam ve dengeli karşılamaya yönelik üretilmiş kuzu eti içeren köpek mamasıdır. Köpeğinizin ihtiyacı olan dengeli vitamin mineral içeriği ile onun tüy ve deri sağlığının korunmasına destek olur. Yüksek kaliteli ve lezzetli içeriği köpeğinizin ideal kilosunu korumasına ve dışkı kokusunun azalmasına yardımcı olacaktır. Eğer sevimli dostunuzun kuru mamasının markasını ya da çeşidini değiştiriyorsanız dostunuz, gerçekleşen bu değişikliğe anında uyum sağlayamayabilir. Mamayı yemek istemeyebilir veya mide problemleri yaşayabilir. Bunun önüne geçmek için dostunuzun kuru mamasının markasını veya çeşidini değiştirirken az miktarlarda yeni mamanız ve eski mamanızı birbirleriyle karıştırarak vermeniz sizlere ve dostunuza fayda sağlayacaktır. Patili dostunuz, mamasına alıştığında 12, 15, ve 25 kg’lık DogPlus yetişkin köpek mamaları ile sevimli dostunuzun deri ve diş eti sorunlarını en aza indirebilirsiniz. Özellikle hassas bir deriye sahip olan köpekler kuru mamayla beslenmelidir.

DogPlus yetişkin köpek mamalarıyla birlikte, patili dostunuzun ulaşabileceği bir yerde, taze ve temiz içme suyu da sağlamanız gerekir. Sadık dostlarınıza vereceğiniz kuru mama miktarı, onun ait olduğu ırkın özelliklerine göre de farklılık göstermektedir. www.mamaplus.com bünyesinde satılan kuru mamaları muhafaza ederken serin ve kuru bir ortamda, hava almayacak şekilde ağzını kapatarak muhafaza etmeye dikkat ederseniz sevimli dostunuzun kuru mamasının bayatlamasının da önüne geçmiş olursunuz. Bu şekilde dostunuzun mamayı reddetmesini engelleyebilirsiniz. Kuzu etli, pirinçli ve çok daha fazlası! MamaPlus içerisinde mutlaka sizin sadık dostunuzun da seveceği, damak tadına uygun, sağlıklı, bütçenize uygun bir çeşit yetişkin köpek maması bulunacaktır.

Ucuz ve indirimli yetişkin köpek mamalarının tek adresi: MamaPlus!

Dengeli ve sağlıklı bir beslenme desteği ile daha uzun ve mutlu bir yaşam süren dostlarımıza uygun tüm ürünleri, markamızın geniş ürün yelpazesi içerisinden sahiplendiğiniz patili dostunuzun ihtiyaçlarına göre en uygun mamayı sipariş edebilirsiniz. Patili dostlarınız için aklınıza gelebilecek yüksek kalitede ve sağlıklı bir şekilde üretilmiş, aynı zamanda en ucuz tüm ürünleri, geniş ürün yelpazesi ile birlikte Lider Pet Food’un online satış platformu olan www.mamaplus.com ‘da bulabilirsiniz.

DogPlus yetişkin köpek mamaları, 12, 15 ve 25 kg’lık paketlerde sizleri bekliyor! MamaPlus, sevimli dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılarken uygun fiyat politikasıyla kaliteli ve sağlıklı ürünlerini sizlere ve sevimli dostlarınıza sunar. MamaPlus sayesinde, ürünlerimizi hem kolay hem de bütçenize uygun şartlarda bulabilirsiniz. Sevimli dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için, ürünlerimizden ve indirimlerimizden yararlanmak adına bizleri sık sık ziyaret etmeyi unutmayın! Günün her anında ve her saatinde MamaPlus üzerinden alışveriş yapabilir, patili dostlarınızla oynarken ister bilgisayarınızın, isterseniz de telefonunuzun ekranları başında mağazaların yoğunluğundan uzak dilediğiniz yerde, MamaPlus bünyesindeki tüm ürünlere göz gezdirebilirsiniz. Ürünlerimizi seçerken rahatlık içerisinde karar verip web sitemiz içerisinde bulunan taksit seçenekleri, ücretsiz kargo, kapıda ödeme, sorgusuz iade ve değişim imkanları ile satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürünler hızlı kargo ve ücretsiz kargo hizmetimizle aynı gün kargo teslimi yapılarak sizlere gönderilecektir.