Yaz Aylarında Köpeğiniz İle Yapabileceğiniz 5 Eğlenceli Etkinlik

Bu, sadece köpekler için eğlenceli değil aynı zamanda harika bir egzersiz olabilir.

Yaz Aylarında Köpeğiniz İle Yapabileceğiniz 5 Eğlenceli Etkinlik

Yaz Aylarında Köpeğiniz İle Yapabileceğiniz 5 Eğlenceli Etkinlik

Yürüyüşe Çıkın

Tüm köpekler, yürüyüşe çıkmayı severler ama neden daha serin bir yerde daha uzun bir yürüyüşe çıkmıyorsunuz? Bir yolculuğa çıkın ve tamamen yeni bir yere gidin. Bunu yapmadan önce köpeğinizin iyi sosyalleştiğinden ve havanın çok sıcak olmadığından emin olun.  Ayrıca, susuz kalmamanız için her ikinize de su aldığınızdan emin olun.

Kamp Yapın

Köpeğinizle bir göl veya nehir üzerinde güzel bir kamp gezisinden daha rahatlatıcı bir şey yoktur. Hatta arkadaşlarınızdan ve onların köpeklerinden de gelmelerini isteyebilirsiniz!

Kampa çıkmadan önce kamp alanlarını araştırdığınızdan ve dostunuzun ihtiyacı olacak tüm doğru teçhizatı topladığınızdan emin olun.

Sudan Faydalanın

Sıcak yaz aylarında biraz serinlemek hiç fena olmaz! Bahçenizin hortumunu açın ve köpeğinizle eğlenmeye başlayın ya da köpeğiniz için küçük bir havuzunuz varsa içinde yüzmesine izin verin. Bu, sadece köpekler için eğlenceli değil aynı zamanda harika bir egzersiz olabilir. Yavru köpeğinizin uygun yüzme eğitimine sahip olduğundan ve havuzunuzun bir köpek için hazır olduğundan emin olun.

Plaja Gidin

Plaj kenarında mı yaşıyorsun? Eğer öyleyse bundan yararlanın! Köpeğinizle sahil boyunca yürüyüşe çıkın, onunla suda ya da kumların üstünde oyunlar oynayın.

Gezintiye Çıkın

Köpeğinizle birlikte gölde bir tekne yolculuğu yapabilir ve arkadaşlarınızla balık tutmaya veya yüzmeye gidebilirsiniz. Ayrıca şehirde, kırsal alanda veya bir patikada bisiklete binebilirsiniz.

Fakat bunları yaparken dostunuzun ve kendinizin tüm ihtiyaçlarını yanınıza almayı unutmayın!