İşte Can Dostunuza Sunabileceğiniz Faydalı İkramlar

Can dostlarınıza sunabileceğiniz faydalı ikramlar, onların sağlığını destekleyen ve keyiflerini artıran seçenekler olabilir.

İşte Can Dostunuza Sunabileceğiniz Faydalı İkramlar

İşte Can Dostunuza Sunabileceğiniz Faydalı İkramlar

Can dostlarınıza sunabileceğiniz faydalı ikramlar, onların sağlığını destekleyen ve keyiflerini artıran seçenekler olabilir. MamaPlus ile sağlıklı bir şekilde gelişen ve büyüyen dostlarımıza, bu sağlıklı ikramlardan sunabilirsiniz!

Fıstık Ezmesi
Sadece iyi bir protein kaynağı değil, aynı zamanda kalp sağlığına faydalı yağlar, B vitamini ve E vitamini içerir. Tabii yapay tatlandırıcılar içermeyen, doğal, çiğ ve tuzsuz fıstık ezmesini tercih edin.

Pişmiş Tavuk
Ekstra protein eklemek için köpeğinizin normal yiyecekleriyle birlikte mama kasesine ilave edebilirsiniz.

Peynir
Düşük veya azaltılmış yağ çeşitlerini tercih edin. Birçok peynir, yağ bakımından yüksek olabileceğinden aşırıya kaçmayın. Süzme peynir, genellikle iyi bir seçimdir.

Havuç
Sevimli dostunuzun dişleri için iyidir. Havuçlar, düşük kalorilidir. Lif ve beta karoten (A vitamini) bakımından yüksektir.

Yoğurt
Kalsiyum ve protein bakımından zengindir. Ancak sadece yapay tatlandırıcılar veya şeker içermeyen yoğurtları seçtiğinizden emin olun. Aktif bakterilere sahip yoğurtlar, probiyotik olarak köpeğinizin sindirim sistemi için iyidir.

Somon
Köpeğinizin tüylerini sağlıklı ve parlak göstermesine ek olarak, bağışıklık sistemini desteklemekle de sorumlu olan iyi bir omega 3 yağ asitleri kaynağıdır. Köpeğinizi pişmiş somonla besleyin, mama kabına somon yağı ekleyin!

Bal Kabağı
İyi bir lif kaynağıdır, sindirim sorunlarına yardımcı olabilir.

Yumurta
Yavrunuz için bir yumurta, diyetine protein desteği vermenin harika bir yoludur. Yumurtalar, aynı zamanda kolayca sindirilebilir riboflavin ve selenyum kaynağıdır ve bu onları sağlıklı bir atıştırmalık yapar.

Yeşil Fasulye
Kalorisinin düşük olması sebebiyle köpeğiniz için mükemmel bir lezzettir. Tuz eklenmemiş fasulye seçin.

Elma Dilimleri
Bir köpeğin dişlerindeki kalıntıları temizlemeye yardımcı olur bu da nefesinin temiz kokmasını sağlar. Elma, iyi bir lif kaynağıdır ayrıca A ve C vitaminlerini içerir. Köpeğinize vermeden önce tohumları ve çekirdeği çıkardığınızdan emin olun çünkü bunlar, boğulma tehlikesi yaratabilir.

Unutmayın ki her hayvanın diyet ihtiyaçları farklıdır, bu nedenle bu ikramları ölçülü bir şekilde sunmalısınız. Ayrıca, hayvanınıza herhangi bir yeni gıda eklerken onun sindirim sisteminin nasıl tepki verdiğini gözlemlemelisiniz. Alerjik reaksiyonlara veya sindirim sorunlarına neden olabilecek gıdalardan kaçının. Evcil hayvanınızın sağlığını korumak ve beslenme ihtiyaçlarına uygun bir şekilde beslemek için bir veterinerle danışmak her zaman en iyisi olacaktır.