DogPlus High Enerji Köpek Mamaları İle Patili Dostlarınız Çok Mutlu!

Sevimli sadık dostlarımızın beslenmeleri için mama seçimi yaparken onların ırkına ve yaşına dikkat etmeniz gerekir.

DogPlus High Enerji Köpek Mamaları İle Patili Dostlarınız Çok Mutlu!

DogPlus High Enerji Köpek Mamaları İle Patili Dostlarınız Çok Mutlu!

Sevimli sadık dostlarımızın beslenmeleri için mama seçimi yaparken onların ırkına ve yaşına dikkat etmeniz gerekir. Küçük, orta ve büyük ırklar olarak ayrılan sevimli dostlarımızın kullandığı mamalar, bu özelliklere göre üretilir. Küçük ırk dostlarımız ile büyük ırk dostlarımızın ihtiyaçları olan protein miktarları birbirinden farklı olduğundan dolayı, onların mama seçimlerini doğru yapmalısınız. Patili dostunuzun ihtiyaçlarını karşılarken dikkat etmediğiniz durumlarda köpeğinizde oluşacak sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Dostlarımız için mama seçimi yaparken diğer bir önemli kriter ise onların yaşlarıdır. Patili sadık dostlarımızın yaşlarına göre yavru, yetişkin ve yaşlı olmak üzere farklı kategorilerde köpek mamaları bulunur. Ait oldukları yaş gruplarına özel olarak üretilen bu mamaların içerdikleri de birbirinden farklıdır. DogPlus High Enerji Köpek Mamaları, onların ihtiyaçlarına göre üretildiklerinden dolayı sağlıkları için en ufak bir risk taşımazlar. DogPlus High Enerji Köpek Mamaları, aktif köpeğinizin ihtiyaç duyduğu enerji ve besin maddelerini tam ve dengeli olarak içerir. Özel formülü onun ideal silüetini korumasına yardımcı olur. İçeriğindeki doğal bitkisel antioksidanlar ve ksilo oligosakkaritler, köpeğinizi günlük yaşadığı streslere veya aktif yaşamın oluşturduğu yıpranmaya karşı korur.

DogPlus High Enerji Köpek Mamaları ile minik dostunuz yerinde duramayacak!

DogPlus High Enerji Köpek Mamaları, yerinde duramayan sevimli minik dostlarınızın sağlıklı bir şekilde gelişimlerine katkı sağlamak için üretilmiş olup onlara daha fazla enerji sağlayacak şekilde geliştirilmiş ve üretilmiştir. Dostlarımız beslenirken yaşayabilecekleri beslenmeye bağlı alerjilere en fazla neden olabilen sığır eti, süt ürünleri ve buğday içermeyen formülü ile güvenlidir. Ek olarak High Enerji Köpek Mamaları, besin maddesi olan tahılı düşük miktarda tutarak minik dostunuzun sağlıklı olarak yaşamına devam etmesine katkı sağlar. Dengelenmiş protein, yağ ve karbonhidrat ve onlara daha pek çok katkı sağlayacak olan içeriği ile metabolizma ve kemik gelişimini destekleyerek sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur.

Sevimli dostlarınız için en sağlıklı ve en ucuz mamanın adresi: MamaPlus

Sevimli zıpır ile oyun oynarken onun daha fazla enerjiye sahip olmasını sağlayacak olan DogPlus High Enerji Köpek Mamaları, içerdikleri antioksidan ile dostlarımızın hastalıklara karşı da korunmasına yardımcı olur. Dengeli ve sağlıklı bir beslenme desteği ile daha uzun ve mutlu bir yaşam süren dostlarımıza uygun tüm ürünleri, markamızın geniş ürün yelpazesi içerisinden, sahiplendiğiniz patili dostunuzun ihtiyaçlarına göre en uygun mamayı sipariş edebilirsiniz. Patili dostlarınız için aklınıza gelebilecek yüksek kalitede ve sağlıklı bir şekilde üretilmiş, aynı zamanda en ucuz tüm ürünleri, geniş ürün yelpazesi ile birlikte Lider Pet Food’un online satış platformu olan www.mamaplus.com ‘da bulabilirsiniz. High Enerji Köpek Mamaları, 15 kg’lık paketlerde sizleri bekliyor!

MamaPlus sevimli dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılarken uygun fiyat politikasıyla kaliteli ve sağlıklı ürünlerini sizlere ve sevimli dostlarınıza sunar. MamaPlus sayesinde, ürünlerimizi hem kolay hem de bütçenize uygun şartlarda bulabilirsiniz. Sevimli dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ürünlerimizden ve indirimlerimizden yararlanmak adına bizleri sık sık ziyaret etmeyi unutmayın! Günün her anında ve her saatinde MamaPlus üzerinden alışveriş yapabilir, patili dostlarınızla oynarken ister bilgisayarınızın, isterseniz de telefonunuzun ekranları başında mağazaların yoğunluğundan uzak dilediğiniz yerde, MamaPlus bünyesindeki tüm ürünlere göz gezdirebilirsiniz. Ürünlerimizi seçerken rahatlık içerisinde karar verip web sitemiz içerisinde bulunan taksit seçenekleri, ücretsiz kargo, kapıda ödeme, sorgusuz iade ve değişim imkanları ile satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürünler hızlı kargo ve ücretsiz kargo hizmetimizle aynı gün kargo teslimi yapılarak sizlere gönderilecektir.