CatPlus İle Kediniz Sağlıklı Bir Ömür Yaşar

Kediler hayatımızın bir parçası. Onları evimize, hayatımıza sokuyoruz ve aile oluyoruz.

CatPlus İle Kediniz Sağlıklı Bir Ömür Yaşar

CatPlus İle Kediniz Sağlıklı Bir Ömür Yaşar

Kediler hayatımızın bir parçası. Onları evimize, hayatımıza sokuyoruz ve aile oluyoruz. Ailemiz olan kedilerin doğru şekilde beslenmesi bizim görevimiz. Bu sebeple onlara en kaliteli ve sağlıklı şekilde bakmalıyız.

Kediler, yedikleri mamaların kalitesine, lezzetine, temizliğine çok önem verirler. Bilindiği gibi kediler titiz varlıklardır. Her mamayı yemezler, kokusuna bakarlar, seçicilerdir. Titiz minik dostlarımız için kaliteden ödün vermeden CatPlus ürünlerini kullanmak kediniz için en doğru tercih olacaktır. CatPlus mamalarda kedilerin ihtiyaçlarını karşılayacak her şey bulunur. Her yaş aralığına uygun CatPlus ürünü bulabilirsiniz.

CatPlus İle Kediniz Sağlıklı Bir Ömür Yaşar

  • CatPlus’ta bulunan bitkisel antioksidanlar, malondialdehit gibi toksik son ürünleri azaltarak oksidatif stresi önleyici görev görürler. Buna ek olarak bu doğal antioksidanlar, yangı giderici veya mukoza irritasyonunu önleyici esansiyel yağ asitlerinin biyoyararlanımını arttırır.
  • CatPlus’ta bulunan ksilo-oligosakkaritler, bifidobakterilerin artışını teşvik eder ve bağırsak içeriğinin indirekt asitleşmesine katkıda bulunur. Lokal bağışıklık antikor üretimi ile arttırılır. Arttırılan lokal bağışıklık, bağırsak epitelinin zarar görmesini önler ve oluşabilecek olumsuzlukların (yumuşak dışkılama, diyare gibi) önüne geçer.
  • CatPlus’ta yüksek kaliteli hayvansal proteinler, toplam protein sindirilebilirliğini ve esansiyel amino asit biyoyararlanımını arttırır. Sindirim sistemi hassas kediler, bağırsak irritasyonları ile kombine olarak enzimatik aktivitenin ve besin madde emiliminin azalmasına yatkındır. Yüksek sindirilebilirliğe sahip proteinler veya biyoaktif peptidler, endojen protein kaybını azaltır ve azot metabolizmasına olumlu etki ederler.
  • CatPlus’ta bulunan lezzeti garantili aromalar iştahı ve mama tüketimini düzenlemeye yardımcı olur.
  • CatPlus, içerdiği ksilo-oligosakkaritler ile bağırsak florasını stabilize eder ve optimum bağırsak sağlığına destek olur. Ksilo-oligosakkaritler, enerji kaybına neden olan istenmeyen fermantasyonu sınırlandırır ve besin madde emilimini düzenleyerek iştahtaki düzensizlikleri azaltır.
  • CatPlus Sterilized, dengeli lif ve kalori düzeyi ile kısırlaştırılmış kedinizin aşırı kilo almasını önler ve içerdiği L-karnitin ile ideal silüetini korumasına yardımcı olur.
  • Uzun tüy örtüsüne sahip kedilerde kısırlaştırma sonrası şekillenen hormonal değişimler, tüylerin daha fazla dökülmesine ve sindirim kanalında tüy yumaklarının oluşmasına yol açabilir. CatPlus Sterilized, içerdiği karnıyarık otu lifleri sayesinde tüy yumağı oluşumunun önlenmesini sağlar.
  • CatPlus, yavru kedinizin güçlü bağışıklık sistemi ve sağlıklı büyümek için ihtiyaç duyduğu besin maddelerini tam ve dengeli olarak kapsar. İçerdiği prebiyotiklerin yardımı ile sindirim sistemini düzenler ve bağışıklık sistemini destekler.
  • CatPlus Kitten, bitkisel ekstraktlar ile zenginleştirilmiş formülü ile sütten kesildikten sonra yaşanan oksidatif strese karşı etki gösterir.
  • CatPlus Kitten, içerdiği Antarktik krilldeki astaksantin ile doğal savunma sistemini destekler ve bağışıklık sistemi fonksiyonlarını arttırır.
  • CatPlus Kitten, doğal antioksidan etkisi ile oksidatif strese bağlı hücre zararını azaltır ve toplam antioksidan düzeyini arttırır.
  • CatPlus Kitten, içerdiği frukto oligosakkaritler ile bağırsak florasını stabilize eder ve sindirim sağlığını güvence altına alır.
  • CatPlus Kitten, gelecekteki erişkin kedinizin ideal vücut kompozisoyunu ve sağlıklı büyümesini sağlar.
  • CatPlus Kitten’daki ksilo-oligosakkaritler, lokal antikor üretimini arttırarak genel veya lokal bağışıklığı uyarır. Özellikle genç hayvanlarda güçlendirilmiş lokal bağışıklık bağırsak duvarında oluşabilecek hasarları önler.