Bütün Kediler İçin: CatPlus Kedi Kumu

CatPlus kedi kumları, üstün absorban özellikleri ve kedinizin hoşuna gidecek özel kokuları ile evinizdeki dostunuzun günlük yaşamına uygun özellikler sunar.

Bütün Kediler İçin: CatPlus Kedi Kumu

Bütün Kediler İçin: CatPlus Kedi Kumu

Topaklaşan yapısı ile patili dostunuzun kumu her zaman temiz ve kuru kalacak! CatPlus kedi kumları, pudralı ve doğal seçenekleriyle, en sağlıklı ve en kaliteli şekilde üretilmektedir. CatPlus kedi kumları, kokuyu içerisinde hapsederek sıradan kedi kumu çeşitlerine kıyasla çok daha verimli ve sağlıklı bir deneyim sunacaktır.

Yavru kedilerinizin alışmasının kolay olduğu CatPlus kedi kumları, idrar ile temas ettiği durumlarda yuvarlak biçime dönüşerek topak halini alır ve böylece sevimli dostunuzun idrarının kum içerisinden alınmasını daha da kolay hale getirir. CatPlus kedi kumları kategorimizde ayrıca kalın taneli türü ile patili dostunuzun idrarını içerisinde hapseden türü de bulunmaktadır. CatPlus kedi kumları, gün içerisinde sadece iki kez yalnızca beş dakikanızı ayırarak ilgilenebileceğiniz şekilde üretilmiştir.

Eğer evinizdeki sevimli dostunuzun bilinen herhangi bir alerjik durumu bulunmuyorsa kokulu çeşitlerimizi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Pati yapısı ve tüy uzunlukları, cinslerine göre değişen sevimli dostlarınızın, doğru seçilmiş tanecik yapısına sahip kedi kumları ile patilerine zarar vermeyeceği gibi aynı zamanda da birikme problemi de yaşamayacaksınız.

Evinizdeki sevimli dostunuzun, ihtiyaç duyduğu anda tuvalet ihtiyacını hijyenik ve rahat bir bir şekilde giderebilmesini sağlayan CatPlus kedi kumları, kokuyu muhafaza etme özelliği ile de öne çıkmaktadır. Patili dostunuzun sağlıklı ve rahat bir şekilde tuvalet ihtiyacını gidermesini sağlayan CatPlus kedi kumları, aynı zamanda da özel yapıları sayesinde kapalı ortamlarda sıradan kedi kumları gibi kötü bir koku veya benzeri olumsuz bir durum yaratmamaktadır.

Lider Pet Food ve MamaPlus güvencesiyle 10 kg/litrelik boyutlarda satılan kedi kumlarımız, kediniz için uygun yapıdaki bir tuvalet kabı ile birlikte kullanılması gereken ürünlerdir. Kedinizin sağlığı için birinci sınıf kalitedeki maddeler ile üretilen CatPlus kedi kumları, emiciliği yüksek yapıları sayesinde hem sizi hem de patili dostunuzu mutlu edecektir.

CatPlus kedi kumlarının anti-bakteriyel yapısı sayesinde kediniz tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra, mikrop veya bakteri sorununuz olmayacaktır. Böylelikle oluşabilecek olan kötü kokuları hemen hepseden yapıları sayesinde bulunduğunuz ortamdaki hava temiz kalacak aynı zaman da topaklaşan yapısı ile de etrafa dağılma vb. gibi durumlar yaşamayacaksınız. Zararlı tozlardan tamamen arındırılmış yapıdaki CatPlus kedi kumları içerisinde kedinizin sağlığı için herhangi bir zararlı madde bulunmamaktadır.

Sevimli dostunuz ve sizler için temiz ve anti-bakteriyel bir ortam yaratan CatPlus kedi kumları, özel yapıları sayesinde şirin kedinizin patilerine yapışma gibi bir durum yaratmayacaktır. Böylelikle, evinizin temiz kalmasına da yardımcı olacakları gibi, hem sizler hem de değerli dostunuz için çok daha hijyenik bir ortam oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Ürün üzerindeki açıklamalarda belirttiğimiz kullanım ölçüleri ile birlikte kullandığınız takdirde, kedi kumu üzerinde biriken katı dışkıları her gün, günde iki defa temizlemeniz, sevimli dostunuz için son derece temiz ve hijyenik bir alan yaratacaktır.

Kedinizin Kumunu Nasıl Değiştirirsiniz?

Sevimli dostunuzun tuvalet ihtiyacını giderebilmesi için, tuvaletini yapacağı alan belli bir seviyeye ulaşacak kadar CatPlus kedi kumu ile doldurunuz. Gün içerisinde, dostunuzun kumunu yardımcı bir alet ya da eldiven kullanarak kabının temiz kalmasına özen gösteriniz. Topak haline gelmiş, kirlenmiş olan CatPlus kedi kumunuzu tuvalete değil, mutlaka çöpe atınız. Azalan kum miktarını, patili dostunuzun rahatı için mutlaka düzenli olarak tamamlayınız. Eksilen daha kalın taneli kedi kumları için yine tavsiye edilen yükseklik 9 cm’dir. Sevimli dostunuzun tuvalet kabını belirli aralıklarla boşaltıp yıkayarak temizlemelisiniz.

CatPlus Kedi Kumu: Patili Dostunuz İçin En Sağlıklısı, En Uygunu!

Patili dostunuza daha temiz ve aynı zamanda daha hijyenik bir alan yaratabileceğiniz CatPlus kedi kumları, şirin kedinizi ve sizleri mutlu edecek kalitede üretilmişlerdir.

CatPlus kedi kumları, üstün absorban özellikleri ve kedinizin hoşuna gidecek özel kokuları ile evinizdeki dostunuzun günlük yaşamına uygun özellikler sunar.

CatPlus kedi kumunu kullanırken kedi kumunu kullanacağınız yerin nemli bir yapıda olmamasına dikkat etmeniz gerekir. Patili dostlarınız için aklınıza gelebilecek yüksek kalitede ve sağlıklı bir şekilde üretilmiş tüm ürünleri, geniş ürün yelpazesi ile birlikte Lider Pet Food’un online satış platformu olan www.mamaplus.com’da bulabilirsiniz.

MamaPlus, sevimli dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılarken uygun fiyat politikasıyla kaliteli ve sağlıklı ürünlerini sizlere ve sevimli dostlarınıza sunar. MamaPlus sayesinde, ürünlerimizi hem kolay hem de bütçenize uygun şartlarda bulabilirsiniz.

Sevimli dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için, ürünlerimizden ve indirimlerimizden yararlanmak adına bizleri sık sık ziyaret etmeyi unutmayın! Günün her anında ve her saatinde MamaPlus üzerinden alışveriş yapabilir, patili dostlarınızla oynarken ister bilgisayarınızın, isterseniz de telefonunuzun ekranları başında, mağazaların yoğunluğundan uzak dilediğiniz yerde, MamaPlus bünyesindeki tüm ürünlere göz gezdirebilirsiniz.

Ürünlerimizi seçerken rahatlık içerisinde karar verip web sitemiz içerisinde bulunan taksit seçenekleri, ücretsiz kargo, kapıda ödeme, sorgusuz iade ve değişim imkanları ile satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürünler hızlı kargo ve ücretsiz kargo hizmetimizle aynı gün kargo teslimi yapılarak sizlere gönderilecektir.