Barınaklardaki Patili Dostlarımız İçin: Mercy!

Barınaklardaki dostlarımız için ekonomik ve yeni markamız “Mercy”den sipariş verebilir, listeden istediğiniz herhangi bir kurumu seçebilirsiniz.

Barınaklardaki Patili Dostlarımız İçin: Mercy!

Barınaklardaki Patili Dostlarımız İçin: Mercy!

MamaPlus ailesi olarak, barınak ve hayvan bakım evlerindeki kedi ve köpek dostlarımız için kolay bir şekilde bağış yapabilmeniz adına, web sitemiz içerisinde "Barınak Listesi" oluşturarak sitemize ekledik. Barınaklardaki kedi ve köpek dostlarımızı düşünerek ürettiğimiz ekonomik ve sağlıklı yeni markamız “Mercy”den sipariş verebilir, listeden istediğiniz herhangi bir kurumu seçebilirsiniz. Üstelik kargo bizden! Sepetinize eklediğiniz ürünleri teslimat sayfasında "Barınaklara bağış yapmak istiyorum." linkine tıklayarak seçeceğiniz barınağa kolaylıkla mama gönderimi yapabilirsiniz.

Barınaklardaki Dostlarımızı Yalnız Bırakma!

Barınaklardaki patili dostlarımıza dengeli ve sağlıklı bir beslenme desteği ile daha uzun ve mutlu bir yaşam sunmak için, yeni ürünümüz olan MamaPlus Mercy’den sipariş edebilirsiniz. Patili dostlarınız için yüksek kalitede ve sağlıklı bir şekilde üretilmiş, aynı zamanda en ucuz tüm ürünleri, geniş ürün yelpazesi ile birlikte Lider Pet Food’un online satış platformu olan www.mamaplus.com ‘da bulabilirsiniz. MamaPlus Mercy kedi ve köpek mamaları 15 kg’lık paketlerde sizleri bekliyor!

Barınaklardaki Patili Dostlarımız İçin En Sağlıklısı, En Uygunu!

Barınaklardaki sevimli dostlarımızın günlük ihtiyacı olan besin miktarlarını, hazır olarak satın alabileceğiniz yeni ürünümüz olan MamaPlus Mercy’den sipariş vererek kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Takviye besinlere gerek kalmadan barınaklardaki dostlarımızın ihtiyaç duyacakları tüm besin maddeleri, MamaPlus Mercy içerisinde bulunmaktadır. Sağlıklı bir şekilde üretilmiş ve paketlenmiş MamaPlus Mercy mamaları, kullanım açısından da barınaklardaki kedi ve köpek dostlarımız için oldukça pratiktir.

Lider Pet Food’un online satış platformu olan www.mamaplus.com bünyesinde satılan tüm ürünlerimiz, değerli dostlarımızın kullanımına sunulmadan önce defalarca testlerden ve denetimlerden geçmektedir. Değerli dostlarımıza bağışta bulunduğunuz MamaPlus Mercy mamaları sayesinde, onların hem ihtiyaç duyacakları besinleri almalarını sağlayacak hem de onların sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmelerine fayda sağlayacaksınız. Barınaklardaki sevimli dostlarımızın tüm besin ve sağlık ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış MamaPlus Mercy kedi ve köpek mamaları, MamaPlus bünyesinde sizleri bekliyor. Mamalarımızı üretirken dostlarımızın daha sağlıklı ve uzun bir hayat geçirmeleri, yediklerinden daha çok keyif alabilmeleri için içeriğinde 50'den fazla besin maddesi içeren doğal ve en iyi kalitede malzemeler kullanıyoruz.